BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

ABC Design Turbo 6S
Kód:1147
názor/otázka od Eva Rusnáková  
2012-03-21 08:36:47

Dobrý deň. Mala by som záujem o kočík ABC Design Turbo 6S. Chcela by som sa spýtať na vnútorné rozmery vaničky - hlbokej časti. Ďalej ma zaujíma, čo všetko je v cene kočíka a kde najbližšie k Žiline sa dá kočík vidieť na živo. Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Vnútorné rozmery vaničky sú 78x31cm. V cene je kočík so športovou časťou, prenosnou vaničkou a nánožníkom, ktorý sa používa na vaničku aj športovú časť. V meste Žilina tento kočík ABC Turbo 6S - momentálne nemá žiadny náš odberateľ k dispozícii na predajni. Pokiaľ by ste mali cestu do Bratislavy, radi Vám ho predvedieme v u nás vo vzorkovej predajni Babyland na ul. Pestovateľská 9 (vchod zo Starej Ivánskej cesty) v Bratislave, alebo Vám ho vieme zaslať priamo domov na dobierku. Príjemný deň.