BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

autosedačka ABC Design Rider
Kód:1204
názor/otázka od lucia čupáková  
2012-03-18 20:30:59

Dobry den chcela by som sa opitat mam doma kocik abc desing 3tech a aj original vajicko abc desing co sme kupovaly ku kociku.a mala by som zaujem kupit nove vajicko na tento kocik len neviem ako je to s adaptermy.da sa nam nakliknut aj vanicka aj sportiak aj vajicko len neviem ci musim kupit znova adapter alebo netreba.ci sa da vlastne pouzit adapter.ten adapter sa da bud cely odopnut spolu s vanickou alebo iba tu polovicu co je uz urobena na pevno ku vanicke.neviem prosim poradte mi aka by bola dobra autosedacka na tento kocik.da sa nakliknut aj maxi cosi?vdaka.

BABYLAND: Dobrý deň. V ponuke na kočíky ABC Design máme autosedačky ABC Design Rider a ABC Design Risus. Na konštrukciu sa dajú nakliknuť jedine s adaptermi, ktoré sa samostatné dokupujú. Športová časť a vanička majú svoje adaptéry, ktoré sa nedajú dať na autosedačku ABC Design. Autosedačky si môžete pozrieť na našej stránke www.babyland.sk kód výrobku 1204. Viac info. na tel.č. 02/4342 7646-vzorková predajňa. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od Zuzana Staronova  
2011-05-02 08:38:22

Dobry den, chcem sa opytat ci potrebujem k tejto autosedacke aj adapter na kocik ABC desing 3 Tec *11. Prsiplast a sietka na tento kocik je sucastou alebo ich treba dokupit?

BABYLAND: Dobrý deň. Ano potrebujete adapter k autosedačke ku kočíku ABC Design 2011 3-Tec. Treba si ho dokúpiť tak isto ako aj pršiplášť a aj sieťku proti hmyzu, nie sú súčasťou kočíka. Pekný deň.


názor/otázka od Ivana Andrasikova  
2009-12-17 08:52:33

Zdravim! Autosedacka Rider *10 kod vyrobku1204 je na hornej casti bez striesky?

BABYLAND:

BABYLAND: všetky autosedačky Rider majú striešku