BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

popôrodný brušný pás
Kód:40407
názor/otázka od Žaneta Tothova  
2017-04-11 19:11:23

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či ten popôrodny pás je vhodný po cisárskom pôrode?

BABYLAND:Dobrý deň, áno je špeciálne navrhnutý k ochrane najbolestivejších partií po cisárskom reze. Viac informácií si prečítate na našej stránke Babyland pri tomto produkte. Jeho kód je 40407. Pekný deň.


názor/otázka od Lucia  
2016-03-15 11:08:21

Aké sú veľkosti popôrodného pásu?

BABYLAND: Dobrý deň, veľkosť popôrodného pásu je univerzálna - prispôsobuje sa suchými zipsami. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Lucia Tóthová  
2014-07-16 18:30:04

Tento výrobok musím LEN odporúčať a maximálne ho chválim. Je super, umožnil mi postaviť sa na nohy a chodiť bez akýchkoľvek bolestí a problémov už 2,5 hodiny po (spontánnom) pôrode. Všetci sa čudovali, či som vôbec rodila a bruško mi zmizlo už po týždni. Ďakujem za typ a chválim know-how. Vrele odporúčam.

BABYLAND: Dobrý deň. Sme radi, že vám popôrodný brušný pás pomohol a boli ste spokojná. Ďakujeme veľmi pekne za odporúčanie. Pekný deň praje Babyland.