BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

JANE UNLIMIT športový
Kód:5102
názor/otázka od Lenka Chomjak  
2016-05-01 22:06:36

Dobrý den, Je možné kúpiť ku kočíku Jane Unlimit náhradné zadné kolesá? Ak áno za akú cenu? ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň, zadné náhradné kolesá máme a cena za jeden kus je 39,90€. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Alena  
2015-03-31 19:18:10

Dobrý deň,mám kúpený tento kočík po prvom dieťatku a chcela by som naň dokúpiť hlbokú vaničku na druhé bábo,neviem ale či naň pasuje akákoľvek jané vanička alebo podľa čoho mám vyberať.Dá sa kúpiť aj vanička ktorá nieje ako autosedačka? Do auta by som Radšej vajíčko kvoli priestoru. Ďakujem.

BABYLAND: Na kočík sa dá dokúpiť aj skladacia vanička od JANÉ, čierne skladacie vaničky máme aj skladom, alebo sa dá dokúpiť vanička Capazo alebo Transporter.


názor/otázka od livia  
2015-03-19 22:29:13

Dobry den, prosim Vas pruzi kociarik aspon trochu ? Dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Na konštrukcii kočíka Jané Unlimit sa na zadných kolesách dá nastaviť pruženie. Je celý trochu odpružený. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Dada Machackova  
2012-06-27 22:51:44

Dobry den, chcela by som sa spytat na pranie striesky na kociku Jane unlimit (rovnako aj Transporter). Nie som si celkom ista, cim je vystuzena slnecna clona (silt) na strieske a ci to zvladne kompletne namocenie. Celkovo si myslim, ze by pranie v pracke na rucne pranie strieska zvladla, ale obavam sa tej clony, ci mi vyschne alebo sa neposkodi. Da sa prosim zistit u vyrobcu akeho materialu je vystuz tejto clony? Inak sme s tymto kocik nadmieru spokojny. Len mensi nedostatok prebalovacie tasky by mohli byt z nepremokaveho materialu alebo by sa nejako mohli dat prikryt prsiplastom na kocik. Dakujem velmi pekne.

BABYLAND: Dobrý deň. Prať striešky v práčke neodporúčame. Zákazník je informovaný o ručnom praní textilu na štítkoch a v návode na použitie. Poťah odporúčame dať vyschnúť prirodzeným spôsobom v tieni, nie na priame slnko, aby nedošlo k vyblednutiu poťahu. Príjemný deň.


názor/otázka od Surzinova  
2011-11-24 15:23:46

Dobrý deň, kočiarik unlimit sa dá polohovať až do úplneho ľahu? Ďakujem za opdoveď.

BABYLAND: Dobrý deň. Áno na kočíku Jané Unlimit sa dá dať športová časť do úplného ľahu. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od Katarína Šoošová  
2010-07-08 12:56:04

Dobrý deň, ja mám hneď 3.otázky. 1.Dá sa na túto konštrukciu napojiť vanička 2008 alebo 2009? 2. Keďže je sedačka otočná je potrebné pri skladaní kočíka skladať zvlášť konštrukciu a zvlášť sedačku alebo sa skladá ako nomad? 3.Máte ho už na predajni? ĎAKUJEM A PRAJEM PEKNÝ DEŇ

BABYLAND: Dobrý deň. Na kočík UNLIMIT Silla JANÉ 2010 sa dá nakliknúť vanička z 2008 a 2009. Kočík sa dá zložiť aj so športovou časťou, nemusí sa dávať športová časť dole. Unlimit Silla JANÉ máme na predajni. Pekný deň.


názor/otázka od Ivana Kutova  
2010-06-23 11:36:15

Dobry den, vsimla som si, ze kocik unlimit nema naspodu opierku na nozicky pre vacsie dieta, ako to maju ine modely. Je to len moj dojem, prip. vymysleli ine riesenie, aby dietatu neviseli len tak z kocika nohy, ked sedi? Dakujem!

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík Unlimit má naspodu opierku na nožičky pre väčšie dieťa, ale na strane kde je dieťa otočené k Vám chrbtom ako na starších modeloch. Pekný deň.