BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

kočík Rider Formula Strata Micro
Kód:5219
názor/otázka od Miroslava Kukurugyová  
2013-07-27 19:05:20

Dobrý deň. Nedávno som si kúpila tento kočík Jane Rider Formula Strata Mikro (sivo fialový, Kód výrobku: 5219/J42 )trokombináciu, ale potrebovala by som si naň dokúpiť fusák a nánožník. Viete mi poradiť? Chcela by som presne túto farebnú kombináciu na tento model. Máte ich na sklade? Ďakujem .

BABYLAND: Dobrý deň. Originál fusak JANÉ NEST PLUS vo farbe J42, máme skladom, nánožník v tejto farbe nebol v ponuke, ale môžte si ho skombinovať so šedým JANÉ nánožníkom alebo s farebnou kombináciou šedo-čierny:-) Zavolajte si k nám do vzorkovej predajne Babyland 02/43427646. Tovar je možné si zakúpiť priamo u nás alebo objednávky posielame aj prostredníctvom kuriéra GLS. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland


názor/otázka od Miriam K.  
2012-08-06 20:08:41

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je tento kocik vhodny aj do zimy a snehu kvoli tym malym prednym kolieskam a ci su kolieska aj pogumovane? Dakujem Miriam K.

BABYLAND: Dobrý deň. Kolieska na kočíku Jané Rider Formula Strata Micro sú pogumované. Kočík je vhodný aj do zimy. Veď chodníky sa odpratávajú od snehu a pokiaľ by neboli očistené od snehu, neprejdete po nich ani s väčšími kolieskami. Príjemný deň praje Babyland.


názor/otázka od Jana neuwirth  
2012-07-11 21:03:36

Dobry den,chcem sa opytat ci mozem pouzit podvozok z Concord fusion a nakliknut nan vanicku Jane micro.Je compatibilna aj s Concordom,alebo treba kupit novy.Dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. V ponuke kočíky Concor Fusion nemáme. Je nám ľúto, ale nevieme Vám dať presnú informáciu, či je Jané vaniška Micro kompatibilná na Váš kočík Concord Fusion. Skúste sa informovať na predajní kde ste si kočík zakúpili. Príjemný deň praje Babyland.


názor/otázka od  
2012-04-01 10:43:27

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné na tento kočík (rider formula strata) nasadiť akúkoľvek vaničku tohto výrobcu (napr. vaničku unlimit). Ďakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Na kočík Jané Rider je vanička z kočíka Jané Unlimit kompatibilná. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od kristina loker-steele  
2012-03-28 21:49:11

dobry den, da sa vanicka jane micro kupit samostatne, ak hej ake farby mate a kolko stoji? nemam moznost prist do predajne lebo zijem v zahranici. dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Vaničku Jané Micro Soft momentálne skladom nemáme, k dispozícií máme len vaničku Transporter. Cena vaničky Micro je 201,90 EUR. Pekný deň praje Babyland.