BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

kočík TRIDER MatrixLight JANE
Kód:5266
názor/otázka od Z.M.  
2012-10-23 17:53:03

Dobrý večer. Chcela by som sa opýtať, či sa dá vanička a autosedačka (vajíčko) s kolekcie 2011 nakliknúť aj na starší model napr.nomad 2006,2007??? ďakujem za info

BABYLAND: Dobrý deň. Pokiaľ máte kočík z roku 2007 vanička s vajíčkom je kompatibilná, na konštrukcii by malo byť označenie pro-fix. Pokiaľ na konštrukcii nie je také označenie, máte starší model na ku ktorému bolo potrebné si zakúpiť adaptéry na vaničku a autosedačku. V tomto prípade by sa Vám autovanička JANÉ PRO autosedačka JANÉ PRO nedala nakliknúť na Váš kočík.Odporúčame vám sa informovať na tel.č. 02/43293911 vzorková predajňa Babyland. Radi Vám poradíme. S pozdravom.