BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

JANÉ TRIDER STRATA TRANSPORTER 2
Kód:5325
názor/otázka od Zuzana Šperková  
2017-04-04 12:56:15

Dobry deň, Dá sa dokúpiť samostatne podvozok na kočík JANÉ TRIDER STRATA TRANSPORTER 2? Ďakujem.

BABYLAND: Dobrý deň, dá sa kúpiť podvozok, momentálne jeden máme k dispozícií v MOC 399,90 EUR.


názor/otázka od Zuzana M  
2014-07-29 14:21:16

dobry den, mam na Vas niekolko otazok: poprosim vas cenu samostatne vanicky transporter 2 a informaciu, ci ju mate vo farbe boheme (2013) a cenu vanicky matrix aj ich vnutornu dlzku a sirku. Tiez by som poprosila informaciu, ci je mozne nakliknut na surodenecky kocik twone vanicku transporter/capazo/matrix na spodnu cast? dakujem a prajem pekny den :) Zuzana

BABYLAND: Dobrý deň. Cena vaničky Jané Transporter je 288,90 EUR a cena vaničky Jané Matrix Light je 305,90 EUR. Vaničku Jané Transporter skladom nemáme, vanička sa objednáva pri objednávke vaničky si treba vyplatiť zálohu. Rozmery vaničky Matrix Light sú: 70x30 cm. Na kočík Jané Twone sa dá nakliknuť iba vanička Jané Matrix. Pekný deň.