BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

ABC Design CONDOR 4
Kód:1121
názor/otázka od Milan Madola  
2010-01-23 01:22:51

Pekny den Vam prajem.Chcel by som Vas poprosit,ci ma tento typ kocika prednu napravu kolies pevnu alebo otocnu,lebo to nikde nepisu a niesom si isty.Lebo uz som videl kociky o ktorych by som ani nepovedal,ze maju otocnu napravu,ale oni pritom pouzivali nejaky novy system natacania.Tak Vas poprosim o odpoved,za ktoru VELMI PEKNE UZ VOPRED DAKUJEM!!!

BABYLAND: Condor 4 nemá prednú nápravu otočnú, má 4 pevné rovnako veľké kolieska


názor/otázka od zuzana  
2009-06-17 17:52:58

chcem sa spýtať, či sa športový kočík dá polohovať až do roviny, v ktorej dieťatko spí, resp. do ľahu, príp. do koľkých polôh je to možné, Ďakujem za odpoveď

BABYLAND: Dobrý den. Športová čast od ABC Condor-4 má tri polohy s tým že sa polohuje celá sedacia časť.Do ľahu sa dá polohovať,ale nie do vodorovnej polohy.Pekný den vám praje Babyland.