BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

UNLIMIT Formula Strata JANE
Kód:5220
názor/otázka od Andrea Klemonova  
2019-10-24 12:07:01

Dobry den. Chcem sa spytat,ci sa da na kocik Jane muum pouzit vajicko Strata? Dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, áno dá sa nakliknúľ na konštrukciu kočika Muum ako aj na všetky kočíky Jané. Pekný deň.


názor/otázka od michaela caniova  
2016-06-10 00:05:40

Dobry den, chcela by som sa opytat na sportovu cast Jane unlimit a Jane Muum, ktora je vacsia, dakujem

BABYLAND:Dobrý deň, športová sedačka jané Unlimit je o 4cm dlhšia ale na šírku sú tieto dva športové kočíky rovnaké. Pekný deň.


názor/otázka od neli fojta  
2014-07-02 21:37:10

dobry vecer, je mozne nejakymi adaptermi nakliknut na kocik Jane unlimit autosedacku Peg perego/vajicko? vdaka vopred za odpoved

BABYLAND: Dobrý deň. Nie je to možné. Kočíky JANÉ nie sú kompatibilné so značkou Peg Perego...Na kočíky JANÉ sú určené autosedačky JANÉ STRATA, JANÉ KOOS, JANÉ MATRIX LIGHT, JANÉ REBEL. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland.


názor/otázka od Jana Koštialová  
2013-06-06 14:44:21

Dobrý deň chcela by som sa spýtať aká je široká a dlhá športová časť na slalom reverse a unlimit reverse a či sa dá na kliknúť autovanicka strata. Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Autosedačka JANÉ STRATA je kompatibilná. Rozmery JANÉ SLALOM REVERSE športovej časti je 93x30cm, rozmer JANÉ UNLIMIT 95x30cm. Pozrieť si ich môžte aj u nás osobne v našej vzorkovej predajni Babyland v Bratislave. Príjemný deň. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Z.M.  
2012-09-26 11:09:13

Dobrý deň. Mala by som otázočku, že ký je rozdiel medzi jané nomad formula strata 2012 a jané unlimit formula strata 2011. Ktorý by ste mi viac odporučili? Ďakujem za info BR>
BABYLAND: Dobrý deň. Tieto dva typy kočíkov sa líšia najmä dizajnom konštrukcie a športovou časťou. Pri kočíku JANÉ NOMAD 2012 sa športová časť nedá otáčať,je širšia,odporúča sa aj do terénu, pri kočíku JANÉ UNLIMIT je možné otáčať športovú časť, aby dieťatko pozeralo na Vás, ale kvôli mechanizmu otáčania je užšia o cca 4cm, má ľahšiu a skladnejšiu konštrukciu a pri zadnej brzde je konštruckia navrhnuta do tzv.tvaru C. Autovaničku JANÉ TRANSPORTER a autosedačku JANÉ STRATA majú obidva kočíky. Určite by sme Vám odporučili jeden a aj druhý kočík, ale rozhodnutie najmä záleží na Vás, aby spĺňal Vaše požiadavky. Veríme, že si jeden z nich vyberiete. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od andrea  
2012-02-12 11:34:42

Dobry den, vedeli by ste mi napisat rozmery koliecok, nikde sa mi ten udaj nepodarilo najst. Dakujem velmi pekne

BABYLAND: Dobrý deň. Rozmery koliesok pri kočíku Jane Unlimit Formula Strata sú: predne koliesko má 22cm, zadné 27cm. Pekný deň Babyland.


názor/otázka od Katarina Hlinkova  
2011-05-24 14:52:05

Dobry den, prosim vas aky je rozmer hlbokej vanicky na jane unlimit? velmi pekne dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Rozmery vaničky sú 75x33cm. Pekný deň.