BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

TWINTWO + 2 x Matrix JANE
Kód:5250
názor/otázka od Gabriela Sutorova  
2016-02-03 10:59:55

Dobry den, uz som nasla aj odpoved na moju otazku. Inak to asi nepojde len tak ako som pisala. Vanicka proti smere a sportova cast v smere jazdy. Prepacte.. Sutorova

BABYLAND: Dobrý deň, vaničky sú otočené k Vám a športové sedačky v smere jazdy. Inak to naozaj neide. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od vladimira miklašova  
2015-06-25 12:03:26

dobry den.....kočik je pekny aj cena:)jasne komfort a kvalita..už niekolko mesiacov hladam kočik pre dvojičky,..na predajnach nemaju vystavene trojkombinacie..iba športove časti nakolko k nim treba vidiet aj vaničkua vajička..200 kočikov na predajni a jeden pre dvojičky...teda jeden a športova čast ..vy mate hlboke a športovu som nemohla najst....nakolko sa najviac využiva potom len športova čast...je možne vidiet na vašej stranke aj športovu čast kočika s vajičkami? a konečna cena za komplet?dakujem s pozdravom....

BABYLAND: Dobry den. Cena je za komplet v cene mate dve sportove casti a dve matrix vanicky. Matrix vanicka sluzi ako klasicka vanicka a da sa pripnut do auta, a ma aj funkciu pri ktorej ju prerobite na klasicke vajicko. Čiže akoby 2 v 1. To znamená nepotrebujete vaničku + vajíčko, stačí, resp. toto všetko zastúpi vanička Matrix. Sportova cast je odfotena v dolnej casti stranky kde je kocik. Kocik si mozte prist pozriet k nam do predajni na Pestovatelsku 9 v Bratislave kde vam ho radi rozbalime a predvedieme. Zároveň si môžete pozrieť aj kočíky pre dvojičky pod kódom 5305, 5250 a 5190. Všetko sú ceny už za celé komplety, to znamená športové časti (sú vždy aj na stránke odfotené) a k tomu sú dve vaničky-autosedačky Matrix. Pekny den praje Babyland


názor/otázka od Táňa Hallová  
2011-10-18 20:15:28

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať, či je možné otočiť prednú športovú časť ( tú ktorá je bližšie k mamine) naopak, aby boli detičky oproti sebe a obe športové časti by bolo možné dať do úplneho ľahu. Alebo teda či sa to dá zariadiť nejak tak, že obe deti v športovej časti ležia. Ďakujem.

BABYLAND:Dobrý deň. Na kočíku JANE TWINTWO sa nedajú otáčať športové časti a do úplného ľahu nie je možné polohovať opierky chrbta. Pekný deň Babyland.


názor/otázka od Jana Kurčová  
2011-05-14 06:04:50

Dobrý deň,chcela by som sa opýtat,za akú dobu by bol dostupný kočík Twintwo + 2x Matrix Jane 2011 J44 črvenobordová farba, dakujem.

BABYLAND: cca do 2 mesiacov


názor/otázka od Jana Kurčová  
2011-05-14 05:58:04

Dobrý deň,chcela by som sa opýtat,že za kolko by bol dostupný kočík Janetwintwo 2011 v čiernočervenej farbe,dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík JANE TWINTWO MATRIX 2011* vo farebnom prevedení J44, by sme mali mať dostupný na sklade cca o dva mesiace. Bližšie info a rezervácie na tel. čísle 02/43293911, alebo 02/4342 7646- vzorková predajňa Babyland.