JANE RIDER FORMULA STRATA
Kód:5221
názor/otázka od Beata Masarykova  
2020-01-24 12:20:28

Dobry den, chcem sa opytat, ci mate madlo na kocik Jane Muum na športovú časť a tiež nánožník. Prosím o napísanie ceny. Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň, madlo nemáme k dispozícií, bolo by ho treba objednať. Cena madla je 29,90 EUR, nánožníky od JANÉ máme k dispozícií tmavo modré - NAVY, červené a červeno šedé. Taktiež máme k dispozícií aj univerzálne nánožníky. Pekný deň


názor/otázka od Beata Masarykova  
2019-06-03 08:25:28

Dobry den.Chcem sa opytat, ci sa da dokupit madlo na sportovu cast kocika Jane Muum a za aku cenu.Dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, madlo na kočík Jané Muum máme skladom a cena bez poťahu je 29,90€. Poťah máme v hnedej farbe a jeho cena je 16,60€. V prípade záujmu nám prosím napíšte na info@babyland.sk. Pekný deň.


názor/otázka od Zuzka Pliešovská  
2019-03-09 17:38:03

Dobrý.. Mám kočik Jane pro slalom 2013r. Len tam chcem dokúpiť inu vaničku 3bodovú ide tam nasadiť bez komplikácií Jane sleeper2? Ďakujem už vopred za inf.

BABYLAND: Dobrý deň, vanička sleeper2 nie je Jané vanička. Na konštrukciu sa dá nasadiť vanička Transporter2 alebo Matrix vanička. Pekný deň.p


názor/otázka od emilia zavadska  
2018-07-24 21:38:08

Dobrý večer chcem sa opytat ohľadom kocika jane trider už mi skončila záruka dá sa poslať k vám konštrukcia na spevnenie a namáhanie nakoľko strašne vrzga ďakujem za odpoved

BABYLAND: Dobrý deň, áno robíme aj pozáručný servis, kočík si môžete poslať ku nám: Babyland spol.s.r.o., Pestovateľská 9, 821 04 Bratislava. Pekný deň.


názor/otázka od Andrea Čvirková  
2018-07-08 08:53:50

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, koľko by stála oprava brzdy na kočik jane muum? Na jednom kolese nefunguje vôbec a tá druhá zatiaľ brzdí, ale vymenili by sme obe. A druhá otázka či sa dá dokúpiť na madlo športovej časti v fialovo modrej farbe tá ochrana ( poťah, neviem ako sa to volá ) Ďakujem S pozdravom Čvirková

BABYLAND: Dobrý deň, lanko na kočík Jané Muum stojí 18€ a práca cca 13,28€, náhradný poťah na madlo nemáme. Pekný deň.


názor/otázka od Petra  
2018-06-27 11:28:04

Dobrý deň, chcela by soms a informovať, či sa dá zakúpiť separátne aj iba konštrukcia na vaničku Jane transporter 2, resp. akúkoľvek inú kompatibilnú s touto vaničkou značky Jane. Ďakujem

BABYLAND:Dobrý deň, áno dá sa zakúpiť kompletná konštrukcia aj s kolieskami kočíka MUUM, Crosswalk aj Rider. Pekný deň


názor/otázka od Denisa Molnarova  
2018-03-12 11:53:57

Dobrý den, Chcem sa opýtať, či je možné nasadiť na podvozok Jane muum 2012 aj inú športovú časť kočíka názor. Jane epic? Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň, na kočík Muum sa dá nasadiť športová sedačka z kočíka Crosswalk, Epic, Rider aj Trider. Mumová sedačka je priestranná, ide do ľahu a dá sa otočiť v obidvoch smeroch. Nie je dôvod ju meniť. Pekný deň.


názor/otázka od Katarina  
2018-01-16 09:20:38

Dobry den. Je mozne nasadit na kocik Jane Muum vanicku z kocika Jane Slalom reverse? Dakujem za odpoved. K.

BABYLAND: Dobrý deň, vanička Transporter sa dá nasadiť na kočík Muum. Pekný deň.


názor/otázka od Jana Múčková  
2017-07-08 15:05:59

Dobry den, prosim vas, da sa na kocik jane slalom pro nakliknut niektora ina sportova sedacka jane? napr, rider, muum... Lebo som nasla dve protichodne odpovede, tak si to radsej chcem overit. Dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, na kočík Jané slalom sa sedačka z kočíka Muum nedá nasadiť a z kočíka Rider a Crosswalk len v smere ku vám otočená. V smere jazdy sa nedajú dať. Pekný deň.


názor/otázka od Patricia Hudakova  
2017-06-03 09:42:23

Dobry den, je mozne konstrukciu kocika Jane muum opravit Ked sa mam zlomila v casti kde sa plast stretava s kovom, a ak nie je mozne zohnat kdesi iba konstrukciu, novu alebo of ruky. Kociarik ma asi 5r. Dakujem

BABYLAND: Či sa dá opraviť Vám takto nevieme povedať, pošlite nám, prosím fotku na info@babyland.sk. Poprípade dá sa kúpiť nová konštrukcia. Pekný deň


názor/otázka od Dušana Hudecová  
2016-10-28 14:35:14

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či ej možné zakúpiť samostatne vaničku hlbokú ku kočíku Jane Rider. Zdedila som športovú verziu vrátane vajíčka, ale hlboká vanička chýba. Viete mi poradiť, kde by som ju mohla zohnať? Mám možnosť mať v rovnakej verzii aj Jane muum. Tiež ma zaujíma možnosť dokúpiť vaničku. Ďakujem veľmi pekne.

BABYLAND: Dobrý deň, máme v ponuke viac typov vaničiek, ktoré pasujú k týmto kočíkom. Vanička: capazo, transporter 2, matrix light a aj micro. Pre viac informácií si prosím napíšte na info@babyland.sk alebo si zavolajte na tel číslo 02/43293911. Pekný deň.


názor/otázka od Barbora Špániková  
2016-10-24 09:02:37

Prosím vás ake rozmery má mať fusak do kočíka jane muum micro koss 2016. Ktoré fusáky su vhodné kúpiť? Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň, do kočíka Jané Muum máme fusaky Jané pod kódom 80474 do vaničky a autosedačky a pod kódom 80473 do športového kočíka. Pekný deň.


názor/otázka od Michaela Novosádová  
2016-09-10 14:28:38

Dobrý deň mám od vás kočík jane muum 2012 a potrebovala by som náhradnú tašku na rukovät kočíka a košík. je to možné doobjednať aká by bola cena ? Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň, náhradná taška vo farbe kočíka sa doobjednať nedá, ale máme v ponuke tašky Jané, ktoré si môžete pozrieť na stránke www.jane.sk a košík momentálne nemáme ale vieme ho objednať a jeho cena je 17,40€. V prípade záujmu si napíšte na info@babyland.sk. Pekný deň.


názor/otázka od Jozef Stolárik  
2016-04-26 16:58:38

Dobrý deň Chcem sa spýtať včom spočíva servis kočíka JANE PRO Slalom Reverse Formula Strata, teda čo presne sa servisuje. My máme kočík v trošku rozheglanom stave a neviem či sa tam dá niečo spraviť kedže všetko je nastrelované nitmy. Tiež predne otočné koleso má veľkú vôlu. Skratka chcelo by to nejakú generálku no neviem do akej miery je to možné a koľko by to stálo, resp. či sa to vôbec oplatí. Ďakujem za odpoveď Dobrý deň Chcem sa spýtať včom spočíva servis kočíka JANE PRO Slalom Reverse Formula Strata, teda čo presne sa servisuje. My máme kočík v trošku rozheglanom stave a neviem či sa tam dá niečo spraviť kedže všetko je nastrelované nitmy. Tiež predne otočné koleso má veľkú vôlu. Skratka chcelo by to nejakú generálku no neviem do akej miery je to možné a koľko by to stálo, resp. či sa to vôbec oplatí. Ďakujem za odpoveď

BABYLAND: Dobrý deň, servis spočíva v tom, že servisný technik Vám konštrukciu spevní, premaže, nastaví predné koleso ...Cena opravy je 6,64 € za každú začatú polhodinu práce, vo vašom prípade cca 1 hodina. Kočík si musíte priniesť do našej vzorkovej predajni v Bratislave, kde máme servisné stredisko. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Zdenka  
2016-04-09 13:46:55

Dobry den, mam kocik jane rider transporter 2013, aky skejt/stuparko pre starsie dieta je k nemu vhodny ? dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, je to univerzálny surfer pod kodom 5028. Pekný deň


názor/otázka od Lula k  
2016-03-21 20:13:42

Dobry den,chcem sa opytat ako sa menisprtova cadt za vanicku. Ked celu sportovu cast odopnem ostane mi tam strieborny polohovatelny obluk. Mam ho odsrobovat alebo kde patri? Dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, predpokladám, že máte kočík Jané slalom pro alebo nomad a pri týchto kočíkoch sa tento oblúk, ktorý sa používa na športovú časť dá celý vysunúť smerom hore aj s plastovými úchytkami, na ktorom je pripevnený. Ak by ste s tým mali nejaký problém prosím zavolajte na tel.číslo 02/43293911 my Vám radi poradíme. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Martina Janik  
2016-03-19 13:39:53

Dobry den, chcela by som sa opytat, cca do akeho veku dietata sa da pouzivat fusak Jane Nest? Alebo do akej vysky dietata? Dakujem za odpoved.

BABYLAND: Dobrý deň, fusak nest plus meria 100cm. Je to individuálne podľa veľkosti dieťatka. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od petra  
2016-02-07 20:05:54

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či sa dajú u vas kúpiť náhradné koleska na jane rider všetky 4 pripadne poprosím cenu . ďakujem

BABYLAND: Dobrý den, náhradné diely a to aj kolieska máme len pre zákazníkov, ktorý si kočík zakúpili u nás alebo u nasich odberateľov. Cena predného kolieska bez úchytu je 17,55€ a cena zadného kolesa je 39,90€. Ak ste náš zákazník prosím informujte sa priamo na tel.čísle 02/43427646. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Zuzana Florovičová  
2015-12-06 06:19:11

Dobry den. Chcem sa opytat, ci mate nahradnu dusu na Jane Slalom na predne koleso, ak ano aka je dodacia lehota. A v pripade nutnosti, ci mate aj nahradne predne kolesa. Taktiez cena a dodanie. Dakujem velmi pekne Zuzana

BABYLAND:Dobrý deň, náhradné duše máme v ponuke a momentálne aj skladom. Cena za jeden kus je 12,90€. Tovar posielame GLS službou, alebo si ho môžete prísť kúpiť priamo ku nám do vzorkovej predajni v Bratislave na Pestovateľskej ulici č.9. Čo sa týka iných náhradných dielov, ako sú napríklad celé kolesá sa prosím informujte na info@babyland.sk.alebo na t.č.02/43427646. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Dada Marienkova  
2015-10-01 13:49:13

Dobry den,chcem sa spytat,da sa kupit na vajicko kupit nanoznik,ak ano aka je cena.dakujem

BABYLAND: Dobrý deň, na vajíčko sa dá kúpiť fusak. Ak máte kočík JANÉ, môžete si fusaky do vajíčka pozrieť pod kódmi 80472, 80474, 80470. Prajeme pekný deň


názor/otázka od Katarina Hudy  
2015-09-07 11:35:04

Dobry den, chcela by som sa informovat na trojkombinaciu kocika od znacky Jane. Dolezite pre mna je aby bol lahky, lahko skladatelny, vhodny aj pre obcasne prechadzky v nerovnom terene a farba neutralna (cirna, bezova, seda) vhodna aj pre dievcatko a chlapca. Odporucali mi Jane slalom ale vraj je uz obmedzeny na trhu co sa tyka farby (su dostuplne len modra a cervna). Osobne sa mi paci Jane Rider, Trider alebo Crosswalk ale vraj je tam nestatne riesena sportova cast v tvare korytka a preto to nie je vhodne na dlhsie prechadzky kedze babatko je v tom skrcene. Je to pravda? aky typ by ste mi odporucili na zaklade mojich poziadavok a ta najdolezitejsia je aby sa v nom babatko citilo dobre? dakujem velmi pekne! Katka

BABYLAND: Dobry den. Urcite kociky co sa vam pacia su dobra volba. Su to kociky vhodne aj do terenu tak aj do mesta. Ich vaha sa pohybuje okolo 10kg co je na terenejsi model malo. Trider a Rider sa nedaju polohovat do lahu, pricom Crosswalk ma polohovanie aj do lahu. Trider aj Rider sa daju zase zakupit aj s autovanickou ktora je vhodna na dlhsie cesty. JANE Slalom je tiež veľmi dobrá volba, je to výborný kočík a je aj v neurálnej bežovej farbe. Firma Jane konzultuje s pediatrami ako aj s ortopedmi aby bol kociar co najpohodlnejsi pre dieta ale tak isto aby sa zamedzilo rastovym defektom ako skolioza. Najlepsie riesenie je prist k nam na predajnu kde vam dane modely predvediem osobne. Pekny den praje Babyland


názor/otázka od Moni  
2015-09-02 11:40:23

dobry den,prosim je stale moznost kupit v pripade potreby alebo servisovat kocik Jane Slalom Pro typ z r. 2007. je tento kocik ako trojkolka vhodny aj na zimne mesiace do snehu - je stabilny? dakujem

BABYLAND: Dobry den. Slalomy este predavame, ked'že sú to výborné kočíky, vrelo Vám ho odporúčame.. Pri kupe mate zaruku z ktorej vyplýva, že vam ho budeme servisovat. Kocik nema problem ci do snehu alebo do terenu. Pouzivanie trojkolky ci stvorkolky je len o zvyku a rozdiel v nejakej manipulaci či stabilite je minimalny. Pekny den Babyland


názor/otázka od katarina bresticova  
2015-07-17 06:38:43

Dobry den.Ktory sportovy kocik znacky Jane je zvlast polohovatelny? Myslim chrbatik a nohy zvlast?Ďakujem

BABYLAND: Dobry den. Osobne by som vam odporucil si pozriet kociky typu Slalom, alebo Croswalk, alebo MUUM. Tieto sa daju polohavat do uplneho lahu samostatne chrbtová časť a samostatne nožičky . Pekny den praje Babyland


názor/otázka od lucia veselá  
2015-05-07 16:55:00

Dobrý deň, poraďte mi prosím kočík značky Jane s parametrami- veľká vanička, vysoký rodičia (180 cm), spodná časť košík, jednofarebné prevedenie(čierna, šedá, tmavomodrá),športová časť kompatibilná na obe strany, jednoduchá skladanie :-) ďakujem

BABYLAND: Dobry den nasa novinka Crosswalk ma najsirsiu vanicku 72cm na 33cm. Sportova cast je otocna do oboch stran, a je polohovatelna do lahu. Skladanie je otazka par sekund. Kocik si mozte pozriet u nas v predajni na Pestovatelskej 9 v Bratislave.


názor/otázka od Ivana Knechtová  
2014-09-19 12:25:47

Dobrý deń, chcem sa opýtať či je možné objednať všetky tri kolesá na jané trider, a kde ich môžem kúpiť, či v kamennom obchode, poprípade v e-shope, som zo Zvolena ďakujem Ivana

BABYLAND: Dobrý deň. Kolieska na kočík JANÉ TRIDER je možné objednať,, zavolajte si prosím k nám do vzorkovej predajne Babyland 02/43427646.. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland.


názor/otázka od Katka S.  
2014-09-11 13:13:14

Dobrý deň, chcela by som sa s vami poradit. Kupili sme z druhej ruky autovanicku Transporter, len neviem aky model, ani z ktorého roku(ale myslím, že je staršia), je taká šedo-zelená, šedá z vonku a zelená z vnutra, aj s takym panáčikom. Kupili sme ju len kvoli prevozu dietatka v aute na dlhe cesty, ale teraz rozmyslame, že by sme rovno kupili aj sportovu časť kočíka značky Jane, na ktorú by sme mohli nakliknut vaničku Transporter, ktorú by sme asi mohli používat do 6mesiaca? Mohli by ste mi poradit aky sportovy kočík Jane, najlepšie v rovnakej farbe by sme mohli dokupit aby pasoval? Tiež by som sa chcela spytat aky je rozdiel medzi vaničkou Transporter a Transporter 2 ?? Dakujem za odpoved :)

BABYLAND:Dobrý deň, mohli by ste nám vaničku odfotiť a poslať na info@babyland.sk ?


názor/otázka od L.Kushnir  
2014-08-28 11:05:22

Dobry den, prosim vas ktory kocik od Jane ma odpruzene kolesa?

BABYLAND: Dobrý deň. Kočíky ktoré majú pruženie sú: JANÉ EPIC k:5352, JANÉ TRIDER k:5360, JANÉ RIDER k:5356, alebo Vám odporúčame kočík, ktorý je určený aj na horší terén a to JANÉ SLALOM PRO- kočík má nafukovacie kolieska, na zadných kolieskach je možnosť nastavenia jemného pérovania k: 5261. Tieto všetky kočíky si nájdete na našej stránke, zadajte si kódy do vyhľadávania, ktoré sme vám napísali a hneď sa Vám typ kočíka zobrazí. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland.


názor/otázka od Daniela  
2014-08-25 10:13:29

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať od ktorého mesiaca dieťaťa výrobca odporuca používať sportovu verziu jane rider?

BABYLAND: Dobrý deň. Športovú časť JANÉ RIDER výrobca odporúča od 6-teho mesiaca dieťatka. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland.


názor/otázka od Kristína Hudáčeková  
2014-06-30 12:17:41

Dobry den, zaujima ma, ci na kocik Jane slolom pro reverse 2012, alebo aj 2010 je kompatibilna vanicka concord proton alebo vanicka Capazzo. Dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. V žiadnom prípade Vám neodporúčame naklikávať na podvozok JANÉ iné vaničky, ako originál zo JANÉ, ktoré sú vhodné na tento typ podvozku. Kočíky JANÉ vyhovujú všetkým požiadavkám bezpečnosti a sú testované ako celok, to zn.podvozok s vaničkou, a preto všetkými ostatnými neatestovanými kombináciami môžete ohroziť vaše dieťa. Vanička Jané Capazzo je kompatibilná na tento typ kočíka. Pekný deň.


názor/otázka od barbora barbora  
2014-03-10 19:41:40

Chcem sa opytat ci ku kocikom jane ride transporter strata su aj nanozniky?alebo sa kupuju zvlast? Dakujem

BABYLAND: Na športovú časť sa dokupujú samostatne

BABYLAND: Dobrý deň. Pri kočíku Jané Rider Formula Strata a ako aj pri ostatných typoch Jané kočíkov je nánožník iba pri vaničke Transporter. Na športovú časť sa pri každom type Jané kočíka nánožnik dokupuje. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od Renáta Slodičáková  
2014-02-24 15:02:03

mňa zaujíma či sa dá z Jane rider športová časť nakliknúť na Jane slalom pro. viem ze maju uplne odlisne pripevnenie, ale obidve konstrukcie maju naklikavaci system, tak ci sa to tam neda nakliknut. nejde to ani v jednom smere? ako to ze na concord to ide?

BABYLAND: Dobrý deň. Športová sedačka z kočíka Jane Rider sa dá nakliknuť na kočík Jane Slalom Pro. A to tak, že vidíte na dieťatko. Opačným smerom sa nakliknuť nedá. Pekný deň.


názor/otázka od Renáta Slodičáková  
2014-02-24 14:08:28

Dobrý deň.chcela by som sa opýtať,či sa dá nakliknúť na podvozok jane slalom pro sedačka z jane rider,nakoľko som na vašej stránke čítala,že vaničky sú kompatibilné, tak ako je to so športovou časťou. dakujem.

BABYLAND: Ak myslíte športovú sedačku, tak tá sa nedá prehadzovať z jedného typu kočíka na druhý. Tieto dva modely majú úplne odlišné športové časti s úplne iným pripevnením na podvozok kočíka


názor/otázka od Slavka H.  
2013-09-16 01:20:00

Dobry den, existuju na vanicku transporter alebo matrix adaptery, vdaka ktorym by bolo mozne vanicku nakliknut aj na iny typ kocikov? Napr bugaboo bee + alebo Hartan? Dakujem

BABYLAND: Dobrý den. Na tieto vaničky Jane neexistujú adaptéry, ktoré by sa dali použiť na iný tip kočíka. Pekný den praje team Babyland.


názor/otázka od Katarína  
2013-08-17 23:14:26

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na kocik jane rider 2012resp.2013 aká je jeho vaha aj so športovou a hlbokou časťou. Pretože uvádzana je len vaha konštrukcie. Taktiež by som sa chcela opýtať či je vanicka transporter II alebo micro vhodná aj pre dieťatko narodene v januáry. Či bude mat dostatok miesta aj vo fusaku. Ďakujem

BABYLAND:Dobrý deň. Váha konštrukcie je 9 kg, váha vaničky JANÉ TRANSPORTER je cca 4,5kg a váha vaničky JANÉ MICRO je cca 2,5 kg.. Tieto obe vaničky sú vhodné na zimné obdobie, vanička Transporter-autovanička je zateplená a hlbšia, tým udržuje teplo, pri tejto vaničke nemusíte použiť až moc hrubý fusak,, vanička Micro je celoplošne pokrytá hrubšou látkou, táto vanička je širšia a je ju možné zložiť na tzv.placku, ale počas zimného obdobia odporúčame použiť kvalitný fusak, ako je JANÉ NEST PLUS. Ponuku fusakov si môžte pozrieť na našej stránke pod kódmi 80473, 80469, 80440,80442,80473,80471. Prejeme Vám príjemný deň. S pozdravom team Babyland.


názor/otázka od Kveta  
2013-06-07 13:50:26

Dobry den, je možne kúpiť na športový kočík Jane Rider nahradné kolesá? predne aj zadne? Ak ano, v akej cenovej relacii sa pohybuju. Dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Náhradné kolieska je možné si dokúpiť. Cena 1ks predné koliesko je 17,55 eur a 1ks zadné je 39,90 eur. Ohľadom náhradných dielov si zavolajte k nám do vzorkovej predajne Babyland 02/43427646. Príjemný deň. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Daniela Adamjaková  
2013-05-25 22:46:56

Dobrý deň, kúpili sme kočiar JANE TRANSPORTER (sivo-oranžový) a športová časť je bez nánožníka. Dá sa dokúpiť zvlášť? A kde by som ho mohla kúpiť? Ďakujem za odpoveď.

BABYLAND: Dobrý deň. Aký máte typ kočíka JANÉ? SLALOM, RIDER, UNLIMIT..?:-) Zakúpiť si ho môžte u nás vo vzorkovej predajni Babyland. Zavolajte si k nám na číslo 02/43427646, alebo Vám ho vieme zaslať na dobierku. Príjemný deň. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Martina  
2013-04-02 20:57:03

Dobry den Chcem sa este opytat,fusak nest plus do sportoveho kocika jane farba P01 uz nebude v ponuke?je na po nich dost velky dopYt...

BABYLAND: Dobrý deň. Nie, nebudú, farby fusakov vždy závisia od kolekcie kočíkov JANÉ. Fusak NEST PLUS vo farbe P01 máme skladom ešte jeden posledný kus, predáva sa v zľave za sumu 30,00 eur z dôvodu malého poškodenia na látke. Ak by ste mala záujem vieme Vám poslať aj foto, alebo si zavolajte k nám do vzorkovej predajne Babyland na tel.č. 02/43427646. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Martina K.  
2013-03-31 20:42:57

Dobry den Chcela by som sa opytat ci na podvozok (konstrukciu) kocika jane slalom pro formual strata 2012 spec.edicia sa da nasadit sportova cast z kocika jane trider 2010.mam totiz jane slalom a mam moznost dokupit si iba sportovu cast ktora sa da otacat ibaze ju nemam kde vyskusat. Dakujem za skoru odpoved Martina k.

BABYLAND: Dobrý deň. Na kočík JANÉ SLALOM PRO špeciálna edícia nie je možné nasadiť reverznú konštrukciu zo žiadneho iného typu kočíka od spoločnosti JANÉ. S pozdravom Babyland.


názor/otázka od Valéria  
2013-02-12 11:34:41

Dobry den, chcem sa opytat, ci mate v ponuke Jané rider formula strata 2011, farba buganvilla a aka je tam cena komplet 3 v 1? dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík JANÉ RIDER vo farbe P01- BUGANVILIA už ako celá 3-kombinácia nie je skladom dostupný. V tejto farbe sa dá kúpiť 3 kombinácia iba ako JANÉ SLALOM reverse. Dal by sa jedine poskladať tak, že by ste mala športový kočík Rider v inej farbe, napr. šedo-ružový a vaničku a autosedačku by ste mala vo farbe P01. Vzhľadom na to, že kočík v tejto farbe máme len jeden, čiže k dispozícií máme len jednu vaničku a jednu autosedačku v tejto farbe, ak by ste mala záujem o kombinovanie farieb, ohláste sa nám, prosím, čo najskôr na tel. číslo 02/43293911 predajňa. Prajeme Vám príjemný deň.


názor/otázka od Anna Marencikova  
2013-02-07 23:55:35

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci jane vajicko rebel a vanicka capazzo budu kompatibilne s kontrukciou jane rider?? Dakujem Anicka

BABYLAND: Dobrý deň. Áno autosedačka Jane Rebel a autovanička Capazzo sú kompatibilné a dajú sa nasadiť na konštrukciu Jane Rider. Pekný deň.


názor/otázka od Alexandra Suverova  
2013-02-03 09:06:18

dobry den, mala by som zaujwem o kocik Jane Trider 2012 ale rozmyslam nad vanickou ci Transporter alebo Micro. vedeli by ste mi prosim popisat rozdiely, napisat rozmery vaniciek a odporucit co je lepsie? termin mame v Juni 2013 a otazka je ci v zime dame dietatko do niektorej z vaniciek vo fusaku. hlavne vas prosim o tie rozmery dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík JANÉ TRIDER sa predáva s vaničkou JANÉ Transporter. Ak by ste ho chceli s Micro vaničkou, potom si kombináciu musíte naskladať, čiže kúpiť si športový kočík, k tomu Micro vaničku a autosedačku. Kočík v tomto prípade treba dostatočne vopred objednať, aby ste ho mali k dispozícií do termínu pôrodu. Spomínate vo vašej otázke, že termín pôrodu máte v mesiaci Jún 2013, všetky vaničky sú odporúčané max. do 6 mesiaca veku dieťatka, čiže cca v mesiaci december začnete používať športový kočík. Vo vašom prípade a podľa vášho termínu pôrodu sú pre Vás vhodné obidva typy vaničiek. S fusakom Vášmu dieťatku nebude určite zima, čiže záleží len na vašom výbere či chcete troj-kombináciu - s autovaničkou, alebo Micro vaničku. Vnútorné rozmery vaničky JANÉ TRANSPORTER sú 72x30 cm a vaničky JANÉ Micro 75x32cm. Prajeme Vám príjemný deň.


názor/otázka od Martina K.  
2013-01-05 12:56:44

Dobry den,rozhodujem sa medzi kocikmi Jane slalom pro strata alebo reverse...je medzi nimi velky rozdiel?dietatko cakam pred zimou takze potrebujem aby tam vosiel fusak aj s babatkom do pol roka.. este jedna otazka,prosim.daju sa na konsktrukcii jane menit vanicky? dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Medzi týmito kočíkmi je rozdiel v tom, že kočík Jané Slalom Reverse Formula Strata má športovú časť otočnú, kočík Jané Slalom Pro Formula Strata ju má napevno v jednom smere. Obidva typy kočíkov máme vystavené v našej vzorkovej predajni v Bratislave na ul. Pestovateľská č. 9 (vchod so Starej Ivanskej cesty), ak máte záujem a možnosť nás navštíviť, radi Vás uvidíme a poradíme pri výbere vhodného kočíka. Vaničky Jané sú všetky kompatibilné so všetkými konštrukciami od výrobcu Jané. Prípadne viac info. na tel.č. 02/4342 7646-vzorková predajňa. Príjemný deň praje team Babyland.


názor/otázka od Mirka Rajčanová  
2012-05-09 09:22:55

Dobrý deň, prosím Vás o info, či sa športová časť kočíka Jané Rider dá dať úplne do ľahu. Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Na športovej časti kočíka JANÉ RIDER sa polohuje celá sedačka, nie samostatne chrbtová časť. Športová časť je v miernom sklone. Príjemný deň.


názor/otázka od Denisa B.  
2012-04-07 14:05:03

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa dá na podvozok Jané rider pripevniť športová časť z Jané muum, nakoľko sa pri tomto type dá polohovať chrbát zvlášť a nohy zvlášť. A ešte či sú kolieska na rider plastové. Ďakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Časti zo značky kočíkov JANÉ sú kompatibilné. Na kočíku JANÉ RIDER sú kolieska penové. Príjemný deň.


názor/otázka od Alena Pulišová  
2012-03-04 14:04:14

Dobrý deň, je možné kúpiť nahradný poťah do vaničky na spodnú časť na ktorej babätko leží, myslím tú časť kde je prišitý aj spodný diel na bezpečnostné pásy na model Jane Rider Formula Strata 2011 v šedej farbe. Ďakujem Alena

BABYLAND: Dobrý deň. Informujte sa na tel č. 02/4342 7646-vzorková predajňa. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od Andrea Juhan  
2012-01-27 10:03:16

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je mozne nakliknut na sportovu cast rider aj vanicky z nomadu 2008 tie starsie, alebo ci to uz nejde a sedia uz len tie nove vanicky dakujem

BABYLAND:Dobrý deň. Na kočík JANE RIDER sú kompatibilné vaničky, ktoré sa zaklikávajú a sú označené Pro-fix systémom. Čiže, áno dá sa nakliknúť. Príjemný deň.


názor/otázka od Alena Pulišová  
2011-12-18 17:07:59

Dobrý deň, ako správne ošetrovať kolieska na Jane Rider Formula Strata 2011? Ďakujem Alena

BABYLAND: Dobrý deň. Info. ohľadom servisu kočíka na tel. č. 02/4329 3911. Pekný deň praje Babyland.


názor/otázka od Katarína Laciková  
2011-08-17 09:17:10

Dobrý deň prajem, máme záujem o JANE UNLIMIT FORMULA STRATA TRANSPORTER 2011, al. RIDER, vanička i autosedačka je úžasná - veľkostne, no športová čast sa mi zdá príliš malá. Chcem sa Vás spýtat, či ju nie je možné zamenit za šport.čast z kolekcie slalom, pretože ta je oveľa väčšia. Ďakujem veľmi pekne za skorú odpoveď.

BABYLAND: Dobrý deň. Môžete si kúpiť samostatný športiak zo špeciálnej kolekcie Slalom a k tomu si dokúpiť vaničku Transporter v akejkoľvek farbe a taktiež aj autosedačku Stratu, alebo Rebel.Radi Vám poradíme aj v našej vzorkovej predajni.Pekný deň.


názor/otázka od Slávka  
2011-05-03 11:34:18

Máme záujem o kočiarik janer rider, ale vanicka transporter sa nam zda moc mala..ku kociku jane rider sa dá dokupit aj iná vanicka vačšej velkosti? napr. formula strata..ake su rozmery vnutornych casti vaniciek? alebo aka vanicka by pasovala na jane rider? dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Na kočík Jané Rider sa dá kúpiť vanička Capazo Pro. Je kompatibilná na všetky tipy kočíkov Jané. Vanička Transporter má rozmer 30x70cm. Vanička Capazo Pro 34x74cm. Sú to vnútorne rozmery. Pekný deň.


názor/otázka od  
2011-03-04 19:57:45

Dobrá deň,chcem sa spýtať, či máte kočík Jane rider 2010 športovú časť vo farbe Iris J42 a k tomu nánožník J69 a aká je cena a či je tovar skladom,alebo sa musí objednať a koľko trvá dodanie.dakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík Jané Rider 2010 vo farbe J42 Iris ako športový už máme vypredaný, ale pokiaľ nám pošlete záväznú objednávku na info@babyland.sk pokúsime sa Vám ho ešte zohnať. Dodacia lehota by bola cca 6 týždňov. V súčasnosti máme k dispozícií k odberu ihneď farby J40, J43, J44, J46 a 475. Pekný deň.


názor/otázka od Paula  
2011-02-18 10:18:39

Dobry den, aky je rozmer plochy na lezanie v sportovej casti kocika jane unlimit? Dakujem!

BABYLAND: Dobrý deň. Vnútorný rozmer športovej časti je dĺžka 90cm a šírka 32cm. Pekný deň


názor/otázka od  
2011-01-17 07:37:27

Pekný deň, je možné na transporteri 2010, nánožník odzipsovať ľavú aj pravú stranu súčasne, alebo len ľavú stranu? Ďakujem.

BABYLAND: Dobry den. Na vanicke TRANSPORTER od JANE je mozne odzipsovat nanoznik len z pravej strany. Pekny den.


názor/otázka od Andrea  
2010-10-18 12:09:00

Dobry den, mam kocik Jane Rider farba fialovo/seda, J42 a potrebujem dokupit fusak, ktory sa hodi k tejto farbe. Nikde som original nenasla, tak sa pytam, ci sa nevyraba, a aky fusak k nemu teda patri. Nie som z BA, tak nemam moznost prist do Vasej predajne.

BABYLAND: Dobrý deň. Ku kočíku RIDER J42 v kolekcii 2010 nie je v ponuke fusak v tejto farbe. Ale, ak máte záujem o fialový fusak, môžete si ho zakúpiť u nás. Je univerzálny, cena: 49,90 eur a taktiež si ho môžete pozrieť na našej stránke- pod kódom 305. Pekný deň.


názor/otázka od christian  
2010-09-14 16:16:39

koľko stojí Jane Rider Matrix 2010? ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík Jané Rider Matrix 2010 stojí 748,90 eur. Pekný deň.


názor/otázka od Christian  
2010-09-14 12:19:17

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, koľko stojí kočík Jane Rider Matrix 2010 farba J42 a či ho máte na sklade alebo je ho potrebné objednať a ako dlho trvá objednávka. Ďakujem veľmi pekne. Christian

BABYLAND: Túto farbu máme momentálne k dispozícii ako Rider Formula Soft, Rider Matrix v tejto farbe máme objednaný, termín dodania je cca 2 mesiace.


názor/otázka od Jana B  
2010-09-06 10:55:18

Dobry den, chcela som sa spytat, ci nemate skusenosti, ci sa konstrukcia Jane rider zmesti do kufra maleho auta ako Polo classic (1.2). Dakujem a prajem pekny den! Jana

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík JANÉ RIDER je najlepšie zložiteľný, čiže mal by sa Vám zmestiť do kufra.Ak by ste mala záujem môžte si ho prísť vyskúšať a presvedčiť sa, do našej vzorkovej predajni na ul.Pestovateľská 9, vchod zo Starej Ivánskej cesty. Pekný deň.


názor/otázka od XY  
2010-08-01 21:35:34

Ďakujem za odpoveď,ale ten nánožník je origimál k tomuto kočíku,alebo je to univerzálny nánožník na všetky kočíky Jané?..ja som z Bardejova,tak nebudem merať cestu k Vám do BA,chcela by som si to objednať cez net,ale nemám odvahu len tak objednať niečo,čo som si nie istá...Ja mám kočík vo farbe J42/sivo-fialový/,tak by som chcela len v tejto farbe.Vyzeralo by to dosť smiešne,ak by som ho len tak dopasovavala inou farbou...ďakujem.

BABYLAND: Je to originál nánožník JANÉ daný k tomuto typu kočiariku a vo farbe J42 patrí nánožník vo farbe šedej J69.Pekný deň


názor/otázka od XY  
2010-07-25 17:46:09

Dobrý deň,ja tento kočík mám a chcem sa spýtať na nánožník k tomuto kočíku...nikde ho nemôžem na nete nájsť,viete mi poradiť?a ešte by som sa chcela spýtať,že ak vymením kolieska plastové za nafukovacie,nebude mi tým kočíkom tak triast..teraz sa po hrboľatejšej ceste alebo po námestí vyloženom kockami nedá ani náhodou prejsť....hrozne to trasie...a nánožník/prikrývka/ na hlbokej časti ,je prizipsovaná ,tak sa nedá dať úplne dole? ale ináč som s kočíkom veľmi spokojná

BABYLAND: Dobrý deň. V prvom rade sme radi, že ste spokojná s kočíkom. V našej vzorkovej predajni si môžete dokúpiť nánožník, máme ich dostupné na sklade. Na tento typ kočíka nie sú v ponuke nafukovacie kolieska, skúste si nastaviť odpruženie na kočíku.Nánožník na vaničke sa dá odzipsovať, s pravej strany zipsu. Pekný deň.


názor/otázka od Bc. Martina Ozorovska  
2010-07-22 14:42:01

Dobry den chcem sa spytat na kocik Jane Rider 2010 , konkretne sportovy kocik a pevnu vanicku ale chcela by som ich vo farbe J41. Mate k dispozicii aj tuto farbu? Alebo aka je dostupnost tejto farby. Dakujem S pozdravom a prianim pekneho dna , Martina

BABYLAND: Táto farba sa ako JANÉ RIDER nevyrába, dá sa ale skombinovať športová časť v nejakej inej farbe a vanička v spomínanej farbe


názor/otázka od Martina Lajčáková  
2010-07-17 11:58:27

Dobrý den, velmi sa mi paci cela suprava kocika Jane rider 2010 aj Jane unlimit 2010, ale mam obavy z velkosti vanicky Transporter a z velkosti sportoveho kocika (sirka sedaku) Jane rider. Na vasej stranke pisete, ze Transporter ma rozmer 76x36 avsak ine stranky uvadzaju rozmer 66x27. Prosim ak by to bolo mozne o zaslanie presnych vnutornych rozmerov vanicky transporter a vnutornych rozmerov sedacej casti u sportoveho kocika Jana rider nakolko vyzera, ze to je trochu iny typ ako sportovy kociar Jane unlimit. Dakujem S pozdravom Martina Lajcakova

BABYLAND: Dobrý deň. Na našej stránke sú uvedené vonkajšie rozmery. Vnútorný rozmer vaničky JANÉ Transporter je 67 x 30 cm a šírka športovej časti JANÉ Rider je 32 cm. Ak máte záujem si ich pozrieť naživo a presvedčiť sa o rozmeroch, príďte nás navštíviť do našej vzorkovej predajne, máme ich vystavené. Pekný deň.


názor/otázka od Anetta Hasonova  
2010-07-02 19:44:49

Dobry vecer,zaujimalo by ma,ktory fusak si mam kupit do vanicky Jane Transporter,aby tam nebol prilis namackany. Mam farbu green valley,vyrabaju sa aj v tejto farbe ? Dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Do kočíka JANÉ RIDER FORMULA STRATA si môžete kúpiť originál fusak JANÉ, ale vo farbe green valley nie je v ponuke. Okrem toho máme aj naše fusaky v rôznych kombináciach. Môžete si ho prísť osobne vyskúšať do našej vzorkovej predajni na Pestovateľskej č.9 v Bratislave. Vchod zo Starej Ivánskej cesty. Pekný deň.


názor/otázka od Lenka Vasikova  
2010-06-15 18:19:06

Dobry den, chcela by som sa spytat aky je rozdiel medzi Jane rider Transporter a Jane rider Matrix. Na prvy pohlad tam nejaky rozdiel vidiet, ale mna zaujma skor funkcny rozdiel, ak teda nejaky je. Dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Rozdiel medzi týmito dvoma typmi je len vo vaničkách. Vanička TRANSPORTER je autovanička a vanička MATRIX je autovanička s ktorej sa dá spraviť aj autosedačka. Pekný deň.


názor/otázka od Kristina  
2010-06-09 10:02:56

chcem sa opytat ci je mozne kombinovat vanicku z Jane Slalom Reverse 2010 ku Rider(paci sa mi Trasporter 2010 farba J45 Anis ale vo vzorkach pre Rider som ju nenasla)a ci je mozne aj v tejto farbe dostat ostatnu vybavu pre Rider(sportovu a autosedacku)za info velmi pekne dakujem

BABYLAND: Rider sa vo farbe J45 nevyrába, takže športová časť nie je možná v tejto farbe, ale kombinácia je možná a to tak, že si kúpite samostatne športový kočík v inej farbe, samostatne vaničku Transporter J45 a samostatne STRATU J45


názor/otázka od Ivana  
2010-06-05 01:24:47

Dobry vecer.Chcem sa opytat, ci sa daju dokupit nafukovacie kolesa, alebo len dokupit nahradne plastove(zo starsich konverzacii som tomu akosi neporozumela) A este mam otazku k vnutornej sirke vanicky-zda sa mi az privelmi uzka v porovnani s inymi kocikmi. Nebude problem tam vtesnat v zime fusak, aj naobliekane polrocne dieta? dakujem za odpoved -popripade niekto, kto uz ma skusenost:)

BABYLAND: Dobrý deň. Na kočík Jané Rider idú len plastové kolieska. Vanička je určená do 10 kg. Jej rozmer je štandartný a nie menší ako u iných kočíkov. Rozmer vaničky bol starostlivo zvážený, aby vyhovoval väčšine deti (80 cm je maximum pre štandartnú vaničku podľa normy). Kočík si môžete prísť osobne pozrieť do našej vzorkovej predajne na Pestovateľskej č.9- vchod je zo Starej Ivánskej cesty v Bratislave a radi Vám pri výbere poradíme. Pekný deň.


názor/otázka od Martina  
2010-05-19 18:58:16

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na Jané Rider. Je to veľmi pekný kočík, len veľmi sa obávam tej polohy vodorovne, chcela by som spýtať či to už nie je záklon dieťatka a či to nie je už moc dolu. Nakoľko nemám kde kočík vidieť, prosím o Vašu odpoveď, dúfam, že som to nedomotala. Ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Pri športovej časti je polohovanie chrbátika do vodorovnej časti, štandartný záklon polohy do ležma. Ak máte záujem si kočík osobne prezrieť, máme ho vystavený u nás v našej vzorkovej predajni. Pekný deň.


názor/otázka od Jarmila  
2010-05-12 16:07:22

Dobry den, chcela by som sa spytat na skladaciu vanicku Micro, ci je vacsia ako vanicka Transporter a ci je vhodna na kazdodenne pouzivanie? Je tato vanicka odolna napr. voci vetru, su bocne steny dost pevne? Aka je hmotnost kocika s vanickou Micro a s vanickou Transporter? Dakujem za odpovede.

BABYLAND: Dobrý deň. Vanička MICRO od JANÉ je taktiež vhodná na každodenné použitie, je odolná proti vetru, len nie je určená na prepravu dieťatka v aute ako vanička TRANSPORTER. Veľkosť vaničiek je približne tá istá. Vanička MICRO je cca o 2-3kg ľahšia.Pekný deň.


názor/otázka od Zuzana  
2010-05-11 14:02:29

Dobrý deň, veľmi ma zaujal kočík Jané Rider, silne o ňom uvažujem,ale mám otázku. Je na športovej časti možné dieťa dať do vodorovnej polohy na spanie? Nejde o ten systém, ako je pri Concord Neo, že dieťa má pri spaní nohy hore? Ďakujem za skorú odpoveď.

BABYLAND: Dobrý deň. Pri kočíku JANÉ RIDER sa športová časť dá polohovať do vodorovna čiže na spanie. Chrbtová časť má viac polôh a taktiež aj poloha na nožičky. Ak máte záujem si kočík osobne prezrieť, navštívte našu vzorkovú predajňu na Pestovateľskej ul.č 9. Máme ho vystavený.Pekný deň.


názor/otázka od Anna  
2010-04-29 13:48:07

Dobrý deň,mne sa nezdá že vanička pri kočíku Jane Rieder má vnútorný rozmer 76 cm ale menej, a mám teraz dilemu či mi tam vojde polročné dieťa v zime? a čo potom? inač kočík je nádherný a veľmi by som ho chcela ale sa bojím. ďakujem.

BABYLAND: Dobrý deň. Vanička pri kočíku Jané Rider má vnútorný rozmer 76 cm. Vanička je určená pre dieťa od narodenia do 10 kg. Nakoľko sú deti rôzne, zaručiť vám to nemôžeme, ale kočíky JANÉ sú tak populárne v Európe, že rozmer vaničky bol starostlivo zvážený, aby vyhovoval väčšine detí (veď 80 cm je maximum pre štandardnú vaničku podľa normy). Na Pestovateľskej č.9 - vchod je zo Starej Ivánskej cesty v Bratislave máme vzorkovú predajňu kde si kočík môžete osobne pozrieť a aj Vám pri výbere poradíme. Pekný deň.


názor/otázka od Markéta Kyjaková  
2010-04-06 16:19:21

Dobrá deň,chcela by som sa spýtať na vnútorné rozmery hlbokej časti,a taktiež by som chcela vedieť,či sa dajú vymeniť plastové kolieska za nafukovacie...ďakujem

BABYLAND: Dobrý deň. Vnútorny rozmer hlbokej vaničky je 76x36 cm. Kolieska pri kočíku Jané Rider sa nedajú vymeniť, ale dajú sa dokúpiť. Viac inf.na predajny na tel.č.02/43293911. Pekný deň.


názor/otázka od Zuzana  
2010-03-19 11:29:33

Dobry den, chcela by som sa spytat, ake ma kocik jane rider kolieska? ci gumove,alebo plastove?Dakujem za odpoved

BABYLAND:Dobrý deň.Kočík JANÉ RIDER 2010 má plastové kolieska.Môžte si ho k nám do našej vzorkovej predajne prísť pozrieť,máme ho vystavený.Pekný deň.