BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

JANE RIDER FORMULA STRATA
Kód:5356
názor/otázka od Zuzana Subinova  
2015-06-03 22:27:34

Dobry den, mam zakupenu trojkombinaciu Jane cross formula strata. Rada by som sa spytala, ci je mozne 1. vymenit kolesa za nafukovacie? 2. nakliknut sportovu cast aj na iny typ konstrukcie ako Jane cross. Ak ano, ktore by prichadazli do uvahy? Vopred dakujem.

BABYLAND: Dobrý deň, kolieska sa nedajú vymeniť za nafukovacie a športová časť sa dá nakliknúť len na konštrukciu, na ktorú bola určená. Pekný deň


názor/otázka od Maja  
2014-03-10 19:02:53

Dobry den, Chcem sa opytat, kolko vazi kocik spolu aj so sportovou castou, teda nie len podvozok kocika. Este sa chcem opytat, ci budete mat na predajni aj Jane Epic a aky je presne rozdiel medzi Rider a Epic. Dakujem za pomoc a odpovede :) Maja Dobry den, Chcem sa opytat, kolko vazi kocik spolu aj so sportovou castou, teda nie len podvozok kocika. Este sa chcem opytat, ci budete mat na predajni aj Jane Epic a aky je presne rozdiel medzi Rider a Epic. Dakujem za pomoc a odpovede :) Maja

BABYLAND: Dobrý deň. Kočík so športovou časťou váži cca 12kg. Kočík Jané Epic momentálne ešte skladom nemáme, mal by byť dostupný koncom apríla. Rozdiel medzi týmito kočíkmi: kočík Jané Epic je v ponuke s vaničkou Nano, ktorá je skladateľná a s vaničkou Matrix, má vysoko odolné polyuretanové kolieska s nastaviteľným tlmičom, dizajn kočíka je trošku odlišný od kočíka Jané Rider. Kočík Jané Rider je v ponuke s vaničkou Transporter, ktorá sa dá použiť aj na prenos dieťaťa v aute, s Matrix vaničkou a vaničkou Micro, ktorá je tiež skladateľná. U oboch kočíkoch sú športové časti polohovateľné a tak isto sa dajú aj otočiť z oboch strán. Pekný deň.