BABYLAND je od roku 1991 garanciou kvalitných služieb pre obchody aj konečných spotrebiteľov.

Značky kočíkov, autosedačiek a ďaľšieho tovaru sú starostlivo vyberané ohľadom na kvalitu, funkčnosť a možnosť dlhodobého servisu.

Svetový výrobca JANÉ Group s exportom do 60 krajín, vplyvom na módne trendy, ale aj technickým výskumom v bezpečnosti autosedačiek, zdravotnej vhodnosti výrobkov pre novorodencov nie náhodou spolupracuje už vyše 25 rokov s našou spol. BABYLAND.

Pomôžeme vám zorientovať v problematike kočíkov, bezpečnosti v aute a nájsť pre vás optimálne riešenie.

Vyše 13 tisíc kvalitných fotografií tu znázorňuje iba také výrobky, s ktorými reálne pracujeme a dobre ich poznáme.

Vlastná výroba fusakov a textilného príslušenstva k postieľkam vám navyše umožňuje získať slovenský produkt vo vysokej kvalite za priaznivú cenu.

fusak JANE Nest Plus limitovaná edícia
Kód:80471
názor/otázka od jana durisova  
2014-09-12 11:15:33

Dobry den mame starsi model Jane twin two-2006kupovany u vas 2008 my nie sme povosni majitelia Sucastou je tkz pytel do kocarku nestplus,neviem ake to ma pouzitie je to ako nanoznik pripadne menej teply fusak, majitelia to nepouzivali.spodna cast je len taka velmi tenka fleecovina a vrchna.predna cast je zateplena,neviem co by som si mala kupit do tohto kocara do sportovej casti na jesen a na zimu,co by ste mi poradilinapr z vasich produktov.predpokladam ze kvalita tychto starych nest sackov nie jevtaka ako tych novsich ale mozno by sa to dalo este pouzit na jesenne obdobie Dakujem za odpoved

BABYLAND: Dobrý deň. Podľa vášho popisu predpokladáme, že vlastníte nánožník, ktorý je možné použiť cez jesenné obdobie alebo slúži na zakrytie fusaku cez zimné obdobie. Určite by sme Vám odporučili si zakúpiť aj fusak do športovej časti, použitie nánožníka cez zimné obdobie, nie je dostačujúce pre dieťa. Športové Fusaky, ktoré máme v ponuke na našej stránke pasujú do vášho kočíka, je možné si ich objednať prostredníctvom nášho e-shopu alebo Vám radi poradíme pri výbere v našej vzorkovej predajni Babyland v Bratislave, kde si ho samozrejme môžte aj zakúpiť. Príjemný deň. S pozdravom team Babyland.